DE VÂNZARE Teren construibil, habana del este, La Habana, Cuba, calle final No. 19 entre calle 78 y Carretera de Casablanca

DE VÂNZARE - Cod. 38897

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 249 m²
  • Camere: 2 1/5
  • Podea: 1

Vând lucrări în construcție în divizia Antonio Guiteras din Havana del Este. Lucrarea se află în fundații, gata să se topească, iar toate zarurile și puțurile (20) sunt făcute. Proprietatea este în ordine, împreună cu proiectul de construcție, inclusiv licența de construcție, de asemenea, în ordine, toate înregistrate și aprobate de locuințe și planificare fizică. Proprietatea este compusa din 259 de metri patrati (PLUS, care vrea sa stie de ce PLUS sa intre in contact) si intreg circuitul perimetrului este inchis cu blocuri si porti, are instalat un pol de lumina de catre compania de electricitate cu o conducta deja dedicata in jos pentru viitoarea casa cu 220v și 110v, comise de apă deja instalată cu măsura ¾, am inclus de asemenea toate oțelul și cercurile care sunt utilizate pentru încălțăminte, plus un rezervor de fibre de ciment de 1000 litri "Cred", nu știu exact capacitatea, dar este dintre cele mai mari, am lasat putin si nisipul pe care nu stiu cat de mult este, ci un pic de piatra, poate de 2 pana la 3 metri de piatra.

P.S. care dorește mai multe informații, cum ar fi documente de proprietate imobiliară, licență de proiect sau mai multe fotografii care îmi cer e-mail, deoarece este dificil de a pune atât de multe fotografii aici.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB