DE VÂNZARE 4 camere, Guanabacoa, La Habana, Cuba, Playa santa maria del mar

DE VÂNZARE - Cod. 42301

  • Tipologie: 4 camere
  • Zona: 150 m²
  • Camere: 4
  • Podea: Terra

Casa Cuba condominiu Vista Mar- Havana in Playa de l'Este, la 900 de metri de cea mai frumoasa plaja din Havana. La 3 km de Guanabo și la 12 km de Havana Center. Casă minunată cu grădină privată mare și piscină.
Unitatea locativa este situata intr-un complex de circa 70 de case, condominiul este dotat cu concierge, serviciu de paza 24 de ore.
Apartamentul de vanzare, in suprafata de 150 de metri patrati ( provenit din unirea a doua apartamente separate si egale de 75 de metri patrati; este situat la parter, in pozitie de colt si cu vedere splendida la mare din fiecare camera si este format din 4 camere. dormitoare mobilate elegant cu mobilier foarte frumos si rezistent din lemn pur (tec indonezian) si accesorii de calitate superioara, 2 bai cu dus, 2 dulapuri, 1 camera de depozitare, spalatorie utilata, splendida bucatarie incorporata cu finisaje si blat din marmura, living mare. camera mobilata la detalii minime, finisaje de calitate si valoare (fotografii prezinta aceste detalii).
Apartamentul este dotat cu toate accesoriile pentru a fi experimentat.
Spatiu exterior foarte frumos si foarte mare, care este proprietatea exclusiva a apartamentului si care se desfasoara in jurul casei, cu gazon.
Apartamentul dispune de doua locuri de parcare private, intr-o pozitie foarte comoda, in fata conciergeului si langa casa.
Proprietatea se numără printre cele pe care Guvernul Cubei le-a permis să le construiască special pentru vânzare și este proprietatea exclusivă a cetățenilor străini (cu act public de vânzare, precum cel italian și cu înregistrarea în cartea funciară a Municipiului Havana) .
Părțile interesate vor fi urmărite pentru toate procedurile de transfer de către profesioniști cubanezi și de către profesioniști italieni cu domiciliul în Havana.
pret de vanzare 190.000 euro.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB