DE VÂNZARE Casă terasată, La Havana, La Habana, Cuba, Playa santa maria del mar

DE VÂNZARE - Cod. 42281

  • Tipologie: Casă terasată
  • Zona: 150 m²
  • Camere: 5
  • Podea: Terra con giardino p

Casa Cuba condominiu Vista Mar- Havana in Playa de l'Este, la 900 de metri de cea mai frumoasa plaja din Havana. La 3 km de Guanabo și la 12 km de Havana Center. Casă minunată cu grădină privată mare.
Unitatile locative sunt situate intr-un complex de circa 70 de case, construit de o firma italiana, condominiul este dotat cu piscina mare, concierge, serviciu de paza 24 de ore.
Apartamentul de vanzare, de 150 mp, este situat la parter, intr-o pozitie de colt si cu o splendida vedere la mare din fiecare camera si este format din 4 dormitoare mobilate elegant cu mobilier foarte frumos si rezistent din lemn pur (tec indonezian) si accesorii fine, 2 bai cu dus, 2 dulapuri, 1 camera de depozitare, spalatorie utilata, splendida bucatarie incorporata cu finisaje si blat din marmura, living mare mobilat in fiecare detaliu, finisaje de calitate si valoare ( pozele prezinta aceste detalii)
Apartamentul este dotat cu toate accesoriile de experimentat, imediat: (accesorii si material pentru bucatarie si baie, inclusiv prosoape, prosoape de plaja, saltele ortopedice duble (nou), perne, cearceaf, paturi etc. extra de calitate si in perfecta stare. , parțial niciodată folosit).
Proprietatea exclusivă a apartamentului este foarte frumoasă și foarte mare și se desfășoară în jurul casei, cu gazon, mobilată cu vaze, amfore și dotată cu un splendid foișor indonezian și accesorii pentru exterior din lemn de tec.
Apartamentul dispune de doua locuri de parcare private, intr-o pozitie foarte comoda, in fata conciergeului si langa casa.
Proprietatea se numără printre cele pe care Guvernul Cubei le-a permis să le construiască special pentru vânzare și este proprietatea exclusivă a cetățenilor străini (cu un act public de vânzare, precum cel italian și cu înregistrare în cartea funciară a Municipalității Havana). ). Aceste proprietăți pot fi cumpărate și vândute în mod liber de toată lumea și acum și de cetățenii de naționalitate americană.
Părțile interesate vor fi urmărite pentru toate procedurile de transfer de către profesioniști cubanezi și de către profesioniști italieni cu domiciliul în Havana.
Cheltuielile pentru realizarea acestor practici la scară redusă vor fi împărțite între cumpărător și vânzător și vor fi documentate legal de birourile notariale publice ale capitalei cubaneze.
Pret de vanzare 198.000 euro

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB