DE VÂNZARE 4 camere, Playa de l'Este, La Habana, Cuba, calle 11 playas del Este

DE VÂNZARE - Cod. 41163

  • Tipologie: 4 camere
  • Zona: 160 m²
  • Camere: 5
  • Podea: terra

Casa Cuba - Havana în Playa de l'Este, la 900 de metri de cea mai frumoasă plajă din Havana. La 3 km de Guanabo și la 12 km de Havana Center. Casă minunată cu grădină mare.
Unitățile de locuit sunt situate într-un complex de aproximativ 70 de case, construit de o companie italiană, condominiu are o piscină mare, bar, sală de sport, magazine, concierge, serviciu de securitate 24 de ore pe zi.
Apartamentul de vânzare, de 150 de metri pătrați (provenind din unirea a două apartamente separate și egale de 75 de metri pătrați; ușor readus în două unități separate) este situat la parter, într-o poziție de colț și cu o vedere splendidă la mare din fiecare cameră. compus din 4 camere mobilate elegant , cu mobilier foarte frumos și robust din lemn (tec indoneziană) si accesorii valoroase, 2 băi cu duș, 2 dulapuri, 1 camera de depozitare, spalatorie echipata, splendid built-in bucatarie cu finisaje si de top în marmură, living mare , mobilată în fiecare detaliu, de calitate și valoare finisaje (fotografiile arată aceste detalii).
Toate aparatele sunt de ultimă generație: (frigider cu congelator, televizor LED de 40 inch cu conexiune prin satelit, (vizionarea tuturor canalelor internaționale, inclusiv a celui italian); aragaz încorporat în condiții de siguranță, aragaz dublu independent german) .
Apartamentul este dotat cu toate accesoriile care urmează să fie experimentat, imediat: (accesorii și materiale pentru bucătărie și pentru baie, inclusiv prosoape, prosoape de plajă, saltele ortopedice duble (nou), perne, lenjerie, pături , etc. extra și în stare perfectă, parțial niciodată folosită).
Proprietatea exclusivă a apartamentului este foarte frumoasă și foarte mare și rulează în jurul casei, cu peluză, mobilată cu vaze, amfore și dotată cu un splendid foișor indonezian și accesorii pentru exterior în tec.
Apartamentul are două locuri de parcare private, într-o poziție foarte convenabilă, în fața conciergei și lângă casă.
Proprietatea se numără printre cele pe care Guvernul Cubei le-a permis să le construiască special pentru vânzare și este proprietatea exclusivă a cetățenilor străini (cu un act public de vânzare, precum cel italian și cu înregistrarea în cartea funciară a municipiului Havana ). Aceste proprietăți pot fi cumpărate și vândute în mod liber de către toată lumea și acum și de către cetățenii de naționalitate americană.
Cei interesați vor fi urmăriți pentru toate procedurile de transfer de către profesioniștii cubanezi și de către profesioniștii italieni cu domiciliul în Havana.
Cheltuielile pentru realizarea acestor practici la scară mică vor fi împărțite între cumpărător și vânzător și vor fi documentate legal de către birourile notariale publice din capitala cubaneză.
Motivația vânzării este mutarea activității mele profesionale în Indonezia.
Prețul de vânzare al celor două unități imobiliare (80 + 80 mp) 300.000,00 Euro (trei sute de mii). Unitatea unică (80 de metri pătrați) 150.000,00 euro (o sută cincizeci de mii de euro).

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB