DE ÎNCHIRIAT 3 camere, Santa Clara, Villa Clara, Cuba, 1, Leoncio Vidal, Santa Clara, Villa Clara, Cuba

DE ÎNCHIRIAT - Cod. 29740

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 30 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 2

Santa Clara Cuba Cazare cu mic dejun Hostal Vista Park
Hostal Vista Park: cea mai centrală pensiune colonial Santa Clara, Cuba.
Casa are o arhitectură eclectică minunat și podele coloniale, cu o înălțime de la podea la tavan de 6 metri, este similar cu un mic palat compus din șase camere de 25 de metri pătrați și o vedere unică în comparație cu orice altă pensiune din oraș.
Casa Colonial în inima Santa Clara, cu un clasic, spatios si aerisit ambient colonial, într-o stare foarte bună și confort, la dreapta bibliotecii provinciale "Jose Marti", și cu vedere la Parque Vidal, aproape toate centrele culturale, în cazul în care aveți acces la viața culturală extinsă a orașului.
Casa are o terasa mare, unde puteți vedea întreaga panoramă a orașului și cel mai vechi ceas oraș. Toate atracțiile orașului sunt la îndemâna casei noastre, băncile și ATM-uri pentru a retrage numerar, muzee de artă decorativă, teatru, cinema, puncte de acces de noapte pentru petreceri, toate agențiile de turism și un birou de turism sunt la doar 100 de metri de casa noastră, mausoleul Che este de 2 kilometri de casa noastră, trenul blindat de 600 de metri.
Casa are 3 camere spatioase de inchiriat, 6 metri pătrați fiecare, în cazul în care vă poate găzdui familia și prietenii într-un grup atât de mare încât este în fiecare cameră, care ne diferențiază de alte hosteluri, deoarece în casa noastră, mai degrabă decât pentru a alege două camere pot alege una și să plătească mult mai puțin. Prima camera are 1 pat dublu și trei personale cu până la 5 persoane, al doilea dormitor are un pat dublu și trei personale oferindu-le o capacitate de a găzdui 5 persoane, iar al treilea dormitor are două paturi duble și o canapea extensibilă poate fi pentru 6 persoane pentru un total de 16 de persoane și 11 paturi in 3 dormitoare, puteți găzdui grupuri de prieteni și familii și este mai economic decât alte case, indiferent dacă prietenii sau familia, de asemenea, are privilegiul care se află în zona de Internet Wi-Fi wireless și poate avea acces la balcoane sau de camere, deoarece este situat în zona Parque Vidal, de asemenea, camerele sunt dotate cu aer condiționat, frigidere, televizoare, ventilatoare și de ventilație naturală, balcoane cu vedere la parcul Vidal, una dintre camere este pe terasă în cazul în care puteți vedea întregul oraș. Fiecare cameră are baie privată cu apă caldă și rece. In plus fata de 2 camere cu balcoane, unde puteți observa viața de zi cu zi a orașului, puteți face plajă pe terasă. Va oferim mic dejun și cină, serviciu de bar în cameră, printre multe altele.
Leoncio Vidal No. 1 de mare, între Vidal Park (Gloria) și strada Maceo, Santa Clara, Cuba, 50100
În parcul central al orașului Santa Clara, la dreapta bibliotecii José Martí

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB