DE VÂNZARE 3 camere, Centro Habana, La Habana, Cuba, C/ Aguila y Animas / Virtudes

DE VÂNZARE - Cod. 39666

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 1260 m²
  • Camere: 9
  • Podea: 1
  • Starea clădirii: Excellent

Tenemos un apartament mare, frumos și spațiu un solo 4 cuadras del Prado și într-o zonă nouă de reconstrucție.

La proprietatea este deschisă, cu lumina naturală. Casa este într-o bucătărie și are un balcon mare în stradă și 3 balcoane individuale și camere în fața hotelului Animas 303. Hemos renovat complet este casa. Tiene electricidad nueva, plomería, techo nuevo, techos nuevos, paredes nuevas, hemos restaurado las puertas del balcón original. Nueva bucătărie cu pisoane suplimentare pentru tancuri, 2 noi noi, toate cu accesorii moderne și costoase. Am făcut o nouă ușă pentru apartament și, de asemenea, pentru o clădire în stil antiguo.
Totul în această casă este făcut cu un standard foarte înalt și cu comodități moderne, care sunt perfecte pentru turista, dar sigur sunt eligibile pentru a păstra aspectul colonial în casa. Tiene 110 și 220 de tensiune. La casa este echipată cu wifi, camere de siguranță, luci de senzori automate în exterior (se poate vedea că casa este iluminată de noapte) și în pasillo. Cerradura electrică cu cameră și telefon pentru intrare automată la casă. La casa este aproape terminată, este nevoie de lucrurile finale ale persoanei care le poate cumpăra. Las fotos lo muestran în construcție. Puedes verzi pe scânduri la vedere și totul este pictat de alb pentru spațiu și pentru a lua bunuri toques finale.


Esta este o casă impresionantă și nu a văzut o altă casă în La Habana de la mine, că o facem așa. este foarte trist pentru vânzător la casa de acțiuni greșite, fără embargo, din cauza unor circumstanțe personale, fără alte opțiuni.

De asemenea, există oportunitatea de a cumpăra tehnologia pentru foarte puțin și de a face o mare terasa privată și posiblemente apartamentul de jos. La planta mică este actualmente o proprietate antiguă utilizată pentru guvern, fără embargă, avioane de fân pentru a deveni acest lucru într-o cafenea / pronto bar, ceea ce face ca această zonă să fie mai bună.

Muebles care pot veni în fotografii și, de asemenea, camerele și coloanele noi pentru fiecare cameră și vestitori sunt INCLUIDI în preț.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB