Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Cuba

Proprietate de vânzare în Cuba

Cuba este un stat insular din Caraibe sub regim comunist, cu plaje albe și câmpuri de tutun, al căror rol este important în producerea trabucurilor legendare ale țării. Capitala, Havana, se caracterizează prin case de culori pastelate, mașini din anii 1950 și arhitectură colonială spaniolă în Old Havana, centrul istoric al secolului al XVI-lea. Republica Cuba este un arhipelag din Caraibe, situat între Marea Caraibelor, Golful Mexic și Oceanul Atlantic. La nord se află Statele Unite și Bahamas, spre vestul Mexicului, spre sud Insulele Cayman și Jamaica și spre sud-estul Haiti.

În orice caz, vorbim despre un stat în care guvernul comunist, care a fost în guvern de peste 50 de ani, continuă să controleze economia la un nivel destul de răspândit, în ciuda deschiderilor recente, care totuși se așteaptă să aibă repercusiuni asupra toată viața zilelor într-un ritm destul de lent.
Până la începutul anilor 90 era imposibil să cumpere o proprietate de vânzare în Cuba pentru cei care nu fuseseră rezidenți și / sau cetățeni cubanezi.

Lucrurile s-au schimbat, chiar dacă nu într-un mod radical pe care ne-am putea aștepta, mai ales după conducerea lui Raul Castro, țara pare a fi destinată să renunțe la politicile de închidere față de investițiile străine care l-au caracterizat din Revoluție până în prezent.

Cumpărarea unei proprietăți de vânzare în Cuba și care trăiesc astăzi în Cuba nu este ușor și este încă o operațiune supusă unor restricții foarte speciale.

Indiferent dacă doriți să cumpărați proprietăți de vânzare în Cuba, să locuiți pe insulă sau doriți să faceți o investiție, este bine că știți toate lucrurile pe care le vom vedea în următorul articol.

Miramar și Siboney sunt cele două cartiere care, în anii '90, au fost construite în capitală, Havana, pentru a permite străinilor să își cumpere proprietatea.
Este o zonă în care există practic toate ambasadele lumii care au o reprezentare în Cuba și unde se află și o mare parte a personalului diplomatic.

Pentru a completa imaginea, găsim și un antreprenor străin care deține o casă într-unul din aceste două cartiere.

Acestea sunt două cartiere unde străinii pot cumpăra o proprietate de vânzare în Cuba, deoarece sunt zone care fac obiectul unei legislații speciale.

Problema este că cei care doresc să cumpere o casă în aceste două cartiere vor trebui să ia legătura cu un străin care deține drepturile regale și o cumpără, deoarece nu este încă posibil ca străinii să cumpere case sau alte clădiri de la cubanezi .
Scăderea indusă a determinat creșterea prețurilor, iar pentru un apartament foarte obișnuit cheltuiți cifre începând de la aproximativ 150.000 de euro, prețuri absolut în afara pieței de pe insula cubaneză.

În raioanele mai sus menționate, Miramar și Siboney au părăsit clădirile, cu excepția obișnuită care permite străinilor să cumpere o proprietate de vânzare în Cuba fără nici o problemă.

Acestea sunt cu siguranță posibilități tentante, deoarece acestea sunt apartamente în condominii noi, construite cu standarde de calitate, care garantează, de asemenea, zone comune, cum ar fi piscine, saune și sală de gimnastică și care au, de asemenea, vigilență la intrare, care într-o țară cu un important criminalitatea este întotdeauna un plus care trebuie cu siguranță luat în considerare.

Ar trebui să se ia în considerare faptul că cele două cartiere sunt foarte urbane, unde nu există spiritul cubanez și unde duceți o viață foarte asemănătoare cu cea care ar avea loc într-un loc din sudul Spaniei.

Cu toate acestea, este o țară în care sărăcia continuă să producă cartiere întregi în pericol, atât pentru turiști, cât și pentru locuitori.

Este întotdeauna mai bine să țineți cont de situația descrisă și să alegeți un barrio (așa-numitele cartiere spaniole cubaneze) care este adecvat pentru dumneavoastră și siguranța familiei dumneavoastră dacă v-ați decis să cumpărați o proprietate de vânzare în Cuba.

  •  
    Mutarea în Cuba: ghidul complet

    Recunoașteți-vă: și voi ați visat chiar și pentru un moment de a renunța la tot și a vă deplasa într-un loc de vis. De câte ori nu ai fost extatic în fața unui panou care prezintă o minunată plajă din Caraibe? Soarele 365 de zile pe an, climatul perfect pentru cei care iubesc locurile de vară, prist ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 38383

DE VÂNZARE 3 camere, Cuba, La Habana, Vedado, Calle 25 entre Infanta y O

713,145.00RON
DE VÂNZARE
3 camere

62 m²
Apartament în clădire din 1940. Situat în districtul Vedado, aproape de hoteluri, cluburi de noapte și restaurante. Spațiu de parcare în garajul cond...
Cod. 38326

DE VÂNZARE Vilă, Cuba, La Habana, Playa de l'Este, Calle primera 50409

4,278,870.00RON
DE VÂNZARE
Vilă

250 m²
La Casita se află în marea Playa del Est din Guanabo, la câteva minute de mers cu mașina de Habana Vieja, la 45 de minute cu mașina de aeroportul José...
Vânzarea unei case situate în cartierul Miramar-playa din Havana. Situat la 7 minute de mers pe jos de coastă, în faimoasele ambasade de cartier din ...
Cod. 38203

DE VÂNZARE 3 camere, Cuba, La Habana, Marianao, calle 47 e 76 y 78

167,567.19RON
DE VÂNZARE
3 camere

75 m²
apt 1 etaj cu acoperis balcon 2 camere bucatarie bar sala de mese foarte spatioasa
o casă minunată construită în stil italian într-o zonă rezidențială renumită din Santiago de Cuba.It este o vilă de 3 camere și 3 băi, cu terasă și mi...
Cod. 38046

DE VÂNZARE 4 camere, Cuba, La Habana, Vedado, Paruqe WILFREDO LAN

608,550.40RON
DE VÂNZARE
4 camere

125 m²
Acesta este vândut înaltă de biplanta în Vedado, sistemul electric al întregii case noi, bucătărie și baie reformate. 3 dormitoare, living, portal, sa...
Cod. 37971

DE VÂNZARE Casă, Cuba, Pinar del Río, VIÑALES, Calle Orlando Nodarse #50

950,860.00RON
DE VÂNZARE
Casă

300 m²
2 casa de 6 camere în Viñales, Pinar del Río, casa foarte spațioasă, cu multe spații disponibile. Să începem! Este posibil să parcați două mașini mari...
Cod. 37903

DE VÂNZARE 2 camere, Cuba, La Habana, La Havana, habana vieja

460,809.76RON
DE VÂNZARE
2 camere

70 m²
De vânzare un apartament mobilat într-o clădire de artă deco în Old Havana constând din 2 dormitoare, living, sala de mese, bucatarie si baie. Includ...
Este o proprietate situată în centrul orașului Holguin. Foarte spațioase și ideale pentru a trăi în spații spațioase și confortabile.
Cod. 37530

DE VÂNZARE Casă, Cuba, Matanzas, Varadero, #1458 Ruiz % 29 y 30 , Cardenas

471,220.43RON
DE VÂNZARE
Casă

236 m²
Vand proprietate de 2 etaje cu 5 camere, 3 bai, 6 terase, garaj, intrari independente la ambele etaje, ranchon pentru odihna si piscina, situata la 10...
1 / 10
Hartă, evoluție prețuri și statistici
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB