DE VÂNZARE Casă, La Havana, La Habana, Cuba, Calzada 256 entre J e I

DE VÂNZARE - Cod. 26742

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 151 m²
  • Camere: 5
  • Podea: baja

Vânzarea de locuințe: situat pe drumul dintre jei Avenue, un bloc de la promenada și Ambasada SUA, zona foarte turistic și o mulțime de oameni din alte provincii din Cuba, care se vor aplica pentru viză la ambasada astfel de afaceri Venituri este de succes, cum ar fi restaurante, cafenele.
Casa este o art deco biplanta (foarte american și fațadă destul de exterior), în acest caz este în față, mai mică, toate cu gard perimetral și spalier pentru siguranța lor, au gradina-garaj, propria cisternă, verandă, living , Holl, bucatarie, 5 camere, 2 bai. Este placa de tavan. Toate camerele sunt mari și sunt în stare bună.
Acesta are un coridor în aer liber, care parte a camerei și ușa exterioară a deschis, are o baie si o camara, această cameră are aer condiționat, frigider, TV, cubanezii de azi sunt pe venit în mai multe variante de 10,00 CUC noapte de zi cu zi, 5,00 CUC timp de 3 ore la cupluri, 150 CUC timp de o lună, chiria zilnică pentru străini este 30.00 CUC.
Are capacitatea de a face același lucru în alte 3 camere poate deveni o casă de oaspeți cu 4 camere de inchiriat, Etajul casei recent cumpărat pentru același venit de afaceri străin.
De asemenea, a fost deja testat de proprietarul cafenea și restaurant de afaceri este foarte solicitat de cantitatea de oameni care trec prin zona.
Locul de amplasare: Odalys 52851418; 7 8317049 după 08:00, sâmbătă și duminică în orice moment.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB