DE VÂNZARE 2 camere, La Havana, La Habana, Cuba, Calle Almendares ente Benjumeda y Desague

DE VÂNZARE - Cod. 30672

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 70 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1

Havana Apartament de vânzare
Situat în partea municipal "Plaza de la Revolucion" pe Calle Almendrares între străzile Benjumeda și Desague. Acest apartament este situat central are doua dormitoare si o baie cu ampla zonă de living și de luat masa și include un balcon la stradă.
Camerele sunt 4x4 metri și includ mobilier modern și paturi și fiecare sunt dotate cu aer condiționat, iar baia este o mare metri 6x4 si complet renovat, cu finisaje moderne, inclusiv noua toaleta si chiuveta. utilitati excelente inseamna a alerga de apă rece și caldă 24/7 și energie electrică este întotdeauna pe.
 Bucataria este de metri 6x4 și dotate cu contor de piatră / marmură blaturi moderne, cu barstools, un aragaz cu cuptor, un frigider, un congelator și o capacitate de 8 kg mașină de spălat modernă.
Zona de living modernă include noi canapele, capăt de masă și de lampă și are un televizor cu ecran plat, cu noul sistem modern de sunet Panasonic.
Complet renovat în interior și în exterior, inclusiv podele noi faianta, zona covoare, vopsea noi și de iluminat noi cu LED-uri de-a lungul face ca acest apartament situat central, un loc de vacanță la cheie, o vacanta de închiriere sau de gospodărie pentru tine sau un iubit-o. Mersul pe jos distanta de la La Plaza de la Revolucion, Terminal National Omnibus, Jose Marti Memorial Park, iconic Coppelia Ice lăptărie, Carlos III Plaza Mall, Spitalul Calixto Garcia, Universitatea din Havana, Teatrul National cubanez, America Latină Stadium și Malecon. O oportunitate excelentă de a deține un apartament curat și modern în inima Havana!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB